kolotoč
Anotace: chci z toho pryč,ale asi ho miluju ikdyž se ke mně takhle chová
proč,řekni mi jen proč
chováš se jak bastard?
náš vztah je jako kolotoč
ty myslíš,že je to standard
kopneš mě a pak vyznáš lásku
najednou nadávat mi začneš
vidíš?mám kvůli tobě další vrásku
a s tou si taky nic nepočneš
mám tě vážně plný zuby
už toho mám po krk
hnusný věci vycházej ti z huby
a tys při nich ani nemrk
nevím co si vážně myslíš
snad,že je to v pohodě
jenže dusíš mě a ubíráš mi kyslík
náš vztah je jako na vodě
Komentáře (0)