Šaty
Své šaty zahodím
Z křoví se narodím
Déšť tělo mé tiše zlíbá
Na rány po trní
Doteků koření
Nasypeš, než noc nás vydá
Své šaty zahodím
Z křoví se narodím
Dám ti vůni svých květů
Schováš je do dlaní
Na prahu svítání
V závrati z vůně a letu
Nad lány obilí
Asi jsme opilí
Lidé se nám dole smějí
Co na tom záleží
Když hvězdy zasněží
Pár vloček do nadějí
Komentáře (5)
Komentujících (5)