Pohled
Když podíváš se na mě,
když tvé oči zaměří se na mé,
v tu chvíli jakoby zastavil se čas,
jakoby osvítil tě zvláštní jas,
v tu chvíli zatají se mi dech,
rozběhne se mráz po zádech,
jakobych ocitl se v jiném světě,
jako na krásy plné planetě,
je to okamžik, pár vteřin,
však v tu chvíli si uvědomím,
že snesl bych ti modré z nebe,
aby ty chvíle byly nekonečné,
Miluji tě..
Komentáře (2)
Komentujících (2)