Anotace: Láska je cit který nás v jednom okamžiku dokáže krásně opojit a za další okamžik neuvěřitelně zranit.
Já přeci nechtěla bejt zlá. Kritiku snesu, možná se časem naučím skládat i krásné básně.
25.06.2006 18:09:00 | Maličký Andílek
Hele pokud se Ti nelíbí mé básně, nikdo Tě přece nenutí je číst, já se Tě o to neprosim, navíc nejsem žádnej básník. Já se k těm Tvejm raději taky nevyjadřuji.
25.06.2006 16:51:00 | Maličký Andílek