Anotace: ...
první sloka se rýmuje druhá ne a ty slova, když si to čtu mi trochu drhnou. to je jen ale slupka a pod ní je něco těžko vyslovitelnýho možná láska trochu zoufalství a smutku. ten vnitřek je hezčí než forma:-)
25.06.2006 15:53:00 | kulishak
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?