Čarodějka
Anotace: moje první publikace tady...
Popletenou hlavu měla
-láska, mocná čarodějka
připravila zkoušku.
Nic neříkala
ani indicie žádná,
jen záblesk světla za rozbřesku.
Nemá, co nabídnout, co dát by měla.
Spousta věcí ji zklamala,
už nevěří na strašidla
ani na čarodějku.
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)