Dáreček
Anotace: Kamarádka se mě ptala, co jsem dostal k Vánocům. No a já jí takto odpověděl....
Dostal, nedostal.
Mnoho radosti,
štěstí
a pohody.
Já o hmotné dárky
nestojím,
já jen šťastný býti chci.
Ale i přesto
přese vše,
dostal jsem jeden dáreček.
Dáreček z lásky krásné,
od slečny jisté.
A ten dáreček
jmenuje se
sladký medvídek.
Každý večer,
od štědrého dne,
ležím s ním v postýlce,
a myslím na ní,
vždyť já ji M…..
Miluji :-)))
Komentáře (0)