Malíř
Anotace: Opět jeden pohled na lásku...
Malíř
Hrst štětců, barvy, stojan,
a po dědovi paleta
Život celý
po léta
Malíř osamělý,
rád
něžné ženy
svíral v plachém náručí
téměř bolestně
Až poslední vzdech
usnul
s kouzlem rána
bezelstně ony pak
navždy odcházely
Múzy jeho
Obrázky malé na zdech
zbyly jen
co otisk dávna
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis
Komentáře (1)
Komentujících (1)