Zhasněte svíce
Zhasněte svíce,
Hvězdy i měsíc
Ať nikdo nevidí nás dva
Lev v spárech lvice
V spanilé kleci
A všude kolem hřeje tma
Zhasněte svíce
Zavřete okna
Polibky budou do tmy žhnout
Lev v spárech lvice
A vášeň doutná
Stačí jen zbavit těla pout
Zhasněte svíce
Zapalte vodu
Dovolte moři k nohám plout
Lev v spárech lvice
V spanilém svodu
Nenechte těla zahynout
Komentáře (3)
Komentujících (3)