Sen
Anotace: Třeba je tu mezi vámi odborník pro snů vykládání:-)
Krásné šaty
Mnoho lidí
Ale já je míjím snad
Držíš mou ruku ve své
Teď už nevím, co je chlad
Z dálky slyším
Tichou, jemnou hudbu hrát
Tenhle pocit už jsem chtěla
Prožít tisíckrát
Kolem cítím jemné chvění
Šeptající
Mám tě rád...
Komentáře (1)
Komentujících (1)