Plamen svíčky
Anotace: jen si představte plamínek...
Jako plamen svíčky, ať už
silný, slabý, hořící a nehořící
tak stejná je naše láska
až do teď pořád plápolající.
Zahledím se do něj a vidím nás.
Je stejný jako my.
Z nenadání vítr z okna zavětří
a celý plamen rozjiskří.
Buď ho jen roztančí a nebo zhasne.
Tak jako teď u nás.
Prosím, podáš mi sirky?...
Komentáře (0)