Samota
Anotace: Napsáno před mnoha a mnoha lety...(omluvte proto kvalitu :-))
Odcházíš-
a s tebou i má naděje
Miloval´s
dnes city tvé jsou vyčpělé
A voláš-
že už máš jinou rád
Pláči-
a pláč nic nespraví
Šeptám-
uspi mi srdce bolavý!
Odháním
každičkou naději
nač měla bych si lhát?
Rozhoupu zvony
já bojím se dalších ztrát!
Komentáře (2)
Komentujících (2)