Chci odejít za tebou....
Anotace: Pro mou lásku z dovolené, kterou už nikdy nebudu moct mít.=o(
Dochází mi to, že my dva už nikdy,
Že odcházíš mi do neznáma, že skončili ty dny.
Dny plné něhy a krásných vyznání,
proč jen muselo to tak dopadnout.
Teď mám a budu mít jedno velké přání,
chci odejít za Tebou.
Amore mia Alex...
Komentáře (2)
Komentujících (2)