Mraky
Utopit asi chtěly by
Boží slzy svět celý
Polykat budou velryby
Moře, které si vymyslely
Nakreslí na louže bárek pár
Zrcadlům slzy smyjí
Mraky si učešou nový tvar
Dny pod kapkami skryjí
Zmáčí od hlavy po paty
Vyždímou zkřehlou duši
Láska ztratila záplaty
Do bytu prší stesk tuší
Komentáře (5)
Komentujících (5)