Anotace: tahle básnička je pro někoho, koho pořád velmi miluju a milovat budu, ani jsem v hloubi duše netušila , že někoho tak opravdu milovat lze : Mrzí mě to Tome, snad budem oba opět šťastní
Víš děvče,tohle snad potká každého,láska prostě bolí,vím,že ses snažila napsat to,co cítíš a co dle slov,které jsi použila zaslouží určité vysvětlení.Báseňka to není špatná,ale trošku neurovnaná a je v ní dost velmi běžných vyj¨ádření,někdy je možná lepší si trochu pohrát se slovy,najít ....synonyma....ale nechci Tě nijak srážet ve Tvém snažení...piš dál...
27.06.2006 16:17:00 | Harr