Že láska...
Anotace: Sedla jsem si a psala, nevím proč.
Že láska vždycky vítězí,
je lež,
někdy je prohra výhrou z nesnází,
tomu věř.
Že láska hory přenáší,
je citát,
někdy se láska s láskou nesnáší,
vlastně snad...
Že láska je štěstí,
je pocit,
někdy se o ni bojuje pěstí,
někdy stačí žít.
Že láska je život,
je pravda skutečně pravdivá,
někdy se o ni pereme o závod,
jindy se na nás usmívá.
A u někoho možná zvítězí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)