pro potěšení
Anotace: vezmi to tak že těmi pár slovy tě chci potěšit
Pro potěchu -pro radost,
posílám ti těch pár slov,
s nimi jemné pohlazení,
je v těch slovech přibalený.
Věř mi že ten dotek jemný,
má být tobě jen příjemný,
má tě hladit po duši,
i tvé srdce potěšit.
Rád bych kdyby se tak stalo,
radost ti to udělalo,
úsměv měla na tváři,
jak na nebi sluníčko když se rozzáří.
Komentáře (2)
Komentujících (2)