Slunce, vítr a plamen
Anotace: Krátká báseň opětovně pro mojí lásku... Všem ostatním pro koho není určena, se předem omlouvám.
Jak krásně tady slunce svítí,
tak úžasné je s tebou býti.
A vítr jenž je pořád čilý,
je jako ty roztomilý.
Podobna jsi světlu ve tmě,
jenž mě vede stále dál,
plameni co k hříchu sved mě,
větru co si píseň hrál.
Takto vidím tebe lásko,
krásnou, svůdnou, svěží,
nádherná ty černovlásko,
celý svět před tebou leží.
Komentáře (3)
Komentujících (3)