Pro Marcelu
Anotace: Ptám se,zda-li je láska krásnou,když nemůžeme být spolu...
Samota šla najisto
vlezla mi do postele
rozcápla se na místo
jež jsem hlídal Marcele
Rok tu spolu ležíme
drží se mne vřele
co dělat s nudou nevíme
Tak sním si o Marcele
Sen jež nad něj vskutku není
k tvému tisknu mé tělo
čistou touhou k nezapření
jsi tolik sladká Marcelo
Sen však končí procitnutím
plakat se mi zachtělo
srdce ještě před puknutím
Volá štěstí...Marcelo!
Komentáře (2)
Komentujících (2)