Rozverná
Ještě trošku chlebíčka
za maminku zlobivou
vezdejšího z nebíčka
hle, básnička o nás dvou
Komu úcta, komu čest
kdo má gatě bez záplaty
Kdo chce kdo nechce svůj kříž nést
čí úsměv je rozevlátý
Zas bolí mě u srdíčka
osrdí mu žlukne
to nebude fajn básnička
až plno hnoje pukne
Komentáře (1)
Komentujících (1)