Jednoho dne ses rozhodl, státi se Františkánem,
dosavadnímu životu říci tak navždy ÁMEN.
Nic a nikdo tě nepřinutí,
změnit své staré rozhodnutí.
V modlitbách ležíš celý den,
je to tvůj život a tvůj sen.
A já bych tolik chtěla,
být tvůj růženec, cela,
být s tebou každou vteřinu
při hostii a při vínu.