KOnec
Jsem zakletou princeznou
co pramenem ticha kráčí
jsem bílým leknínem
co purpurové vody smáčí
role se mění, Tvá ústa mlčí
procházím celým bytím svým
návrat se stává nahořklým
oči Tvé mě obviňují
cítím jen slova větrem odvátá
samota přichází
samota proklatá
Komentáře (2)
Komentujících (2)