Láska mezi kapkami deště..
Ťuk, ťuk, ťuk
kapky se hlásí za okny
vášnivě tlukou bez ustání
až rozpustily moje sny
o přenádherném milování…
Buch, buch, buch
zvon bije v hrudním koši
mám nesplacený dluh
plout s tebou v našem loži
uzavřít lásky kruh
Tep, tep, tep
krev v žilách hraje do kroku
a s odhodláním k pokroku
ti něžně zkousnu ret
milááááčku, chci tě HNED!
Komentáře (0)