Lásko...
Venku slunce zachází spát
a pomalu se smráká,
mě rozběhnout se za tebou temným večerem láká.
Tančíme spolu v dešti,
užívám si s tebou ty kapičky štěstí.
Mé srdce zběsile ťuká,
když se mě dotkne tvá ruka.
V noci je to pohádka,
když otevřu ti vrátka,
do mých krásných snů,
kde prožívám střípky dnů.
Víš,co se mi včera zdálo?
Že si s námi slunce hrálo,
vítr přestal vát
a čas zůstal stát.
Přečteno 1276x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
Komentáře (1)
Komentujících (1)