Ona
Anotace: Náhoda, co přinesla mnohem víc
Jakoby nic běžela kolem
ani se neohlédla
to tys zachytil
nevěřícný teplý vánek
z pohybu
Smála se
bezstarostně
a tím smíchem závan
čirý
proměnila ve vítr
průvanem zcuchala tvé vlasy
skrze ně
sama klidně vstoupila si
do života
toho tvého
srdcem přeměnila mýtů pár
a
chvějivou blízkost z toho činu
do ozvěn jak hedváb tenkých polapila
jen tak
pak pouhým leskem v oku
vracela je odkud přišly
ozvěny lásky
jakoby nic...
Přečteno 543x
Tipy 11
Poslední tipující: hezule, Bíša, Lota, Holis, Churry
Komentáře (5)
Komentujících (5)