KONEC

KONEC

Anotace: Tuhle básničku sem napsala pár dní po rozchodu s klukem kterýho sem hrozně moc milovala!!

Víš je mi to hrozně líto,
tohle jsem fakt nehctěla!
nejradši bych čas teď hned
spátky o rok vrátila.

Aby ses mi do života nikdy nepřiplet
a já znova pocítila jak je krásnej ten náš svět!
Teď se tady jenom trápím
a sem čímdál smutnější.

Už se k tobě nenavrátím.
Nikdy! ani omylem.
Nebudu už lítat v neby,
já se vrátím zpět na zem.
Autor Kristl, 02.07.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí