marse.marse@centrum.cz
...ale já nebudu dělat radost těm, kdo mě tu nesnáší a radši potěším ty, které mám ráda...takže jen prázdniny a číst si budu dál, neboj ;-)
03.07.2006 14:09:00 | no
no v jednoduchosti je síla... tahle je prefektní... láska stojí za všechno a není to jen slovo... pro lásku člověk měl by žít...
02.07.2006 22:45:00 | Manik
Je to jen úzký předěl, nakolik nás naše tolerance pustí, kolik ještě sneseme, kolik snese ten druhý? Vystihla jsi to.
02.07.2006 22:30:00 | Krtica
jednoduchost ut byla už vyzdvižena já bych dal do popředí pravdivost (jen nějakou metaforu)
02.07.2006 21:31:00 | Pavel Kotrba