Tvý jméno
Anotace: Doufám, že omluvíte nespisovnost, není tam proto, že bych neuměla pravopis, ale prostě se mi tam hodí ;-)
Našla jsem Tvý jméno
na zdi napsaný.
Bylo spolu s jiným
v srdce vepsaný.
Tisknuly se k sobě
jak dvě hrdličky,
zářící a žhnoucí
jako ohníčky.
Jak plameny, co Tě
včera spálily,
když mé oči slzy
žalu zalily.
To Tvý krásný jméno,
na zdi napsaný,
zůstane už navždy
v mým srdci vepsaný.
Komentáře (0)