Anotace: O téhle básni jsem moc rád, že vznikla. Chtěl jsem kdysi někomu říct, jak se mi líbí a třetím a čtvrtým řádkem jsem to napsal ke své spokojenosti....
... Peha ... máš rychlost ... a šestý smysl ... jaký to vlastně je? ...
07.02.2007 20:49:00 | Marcella
... když ty .. já ne ... dostanu pár facek ... jestli se neuklidním ... dobře ... Jeník mě pak pohladí ...
07.02.2007 20:46:00 | Marcella
Daroval jsi usmívání
jedný babě jedový...
vážně, právě teď a tady,
s chutí se ti pokloní!!
:o)
27.09.2006 19:42:00 | Cecilka
Tak jdu na Tebe od zacatku, jsi velmi plodny ... basnik. A Tve plody Te zdobi. Krasa.
16.09.2006 18:17:00 | janewe