Emoce
Anotace: nic jiného si nezasloužíš
Vzala bych nůž a na ta slova
projela kůží přetenkou
bys věděl, jak zrada bolí
a náladu měl nelehkou
Vzala bych nůž a Bože,
věř mi, vrazila bych ho právě tam
kde studený jsi a budeš stále
proč já jen hloupá zůstávám?
Komentáře (4)
Komentujících (3)