vyznání
Anotace: tato básnička není ode mě, ale před lety byla určena pro mě. Příjde mi hezká a tak se s vámi o ní chci podělit:)
Kvítečku můj překrásný
děkuji ti vřele
za básničku nádhernou
co v srdíčku mě hřeje
Já v ráji se ocitám
když mám tě vedle sebe
a prázdnoutou umírám
když jsem bez tebe
Kvítečku rotvitý
co voníš jak jarní den
já šťastný jsem velice
je to jako sen.
Komentáře (0)