hodila po mně svým trnem a klidně odkráčela dál...
v sametových punčoškách jak rozmarná dáma... růže si mám prý vypěstovat sama...
07.07.2006 13:36:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
...ty elastické punčochy...no nevím :-(
nějak mě to ruší...myslím, že je láska nenosí ;-)))
06.07.2006 09:28:00 | no