Co bych chtěl
Anotace: .........Malé vyznání velkých citů....
Chtěl bych slyšet-mám Tě ráda
Chtěl bych to slyšet z Tvojích úst
Že chceš mě víc než kamaráda
Že už skončí lásky půst
Nechtěl bych slyšet-mám Tě ráda
Když řekla bys to jenom tak
To radši otoč ke mě svá záda
A rovnou řekni-je to tak
Nechtěl bych slyšet-mám Tě ráda
Když by ses k tomu nutila
To radši řekni-nemám ráda
a zažeń mě jak motýla
Chtěl bych slyšet-mám Tě ráda
Chtěl bych slyšet srdce hlas
Ať už skončí smutku vláda
A štěstí vstoupí mezi nás
Komentáře (4)
Komentujících (4)