Tisíce přání
Anotace: Každý má svá přání....
Chci ti koupit tunu zlata,
nebo jen brambůrek sto gramů,
chci tě pozvat do nejdražšího hotelu,
nebo jen ke mě domů,
chci s tebou letadlo,
nebo jen tramvaj dobíhat,
chci s tebou nahý po pokoji
jen tak pobíhat,
chci s tebou jít na kraj světa,
nebo jen někam za roh,
chci s tebou povečeřet kaviár,
nebo jen nakyslý tvaroh,
chci s tebou létat v oblacích,
nebo by stačily labutě na pouti,
chci být s tebou ten nejsilnější,
nebo ten, co se hned nezhroutí,
chci tě celičkou pomilovat,
nebo si jen o tom povídat,
chci prožít nekontrolovatelnou vášeň,
nebo ji jen trochu pohlídat,
jsi totiž ojedinělá, jako je třeba zatmění měsíce
a věř, že mých přání, které bych chtěl, jsou tisíce.
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: Makula
Komentáře (3)
Komentujících (3)