Lásku vrátit do klína

Lásku vrátit do klína

Anotace: ..

Rozprášit city, jako prach?
Nutnost mozku, velí srdci,
popadá mě hroznej strach,
že budu žít jak ježek v kleci.

Vrána vzlétne nad krajem,
vločka k zemi sedne,
snad na lásku si nehrajem,
celá hrůzou zbledne.

Hladina potu stéká z tváře,
srdce háže ze spaní,
nedožil se svatozáře,
slza stekla do dlaní.

Odpuštění rozkoš nosí,
lásku zase naděje,
a svoji lásku tuze prosí
vrátit zpátky do děje.

Nebrat vážně hloupá slova,
poznat slova upřímná,
budu zkoušet pořád znova,
lásku vrátit do klína.
Autor perna, 07.07.2006
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Ally V.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to podle mě Tvoje nejlepší básnička (ne, že by ostatní byly špatný, mně osobně se prostě líbí nejvíc), zajímavě zpracovaná a člověk se v tom lehce najde. Smutný jako vždy, nezklameš...

30.11.2007 20:12:00 | Ally V.

líbí

Zajímavě zpracovaná básnička.

07.07.2006 19:13:00 | evazjersina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel