Plápolám
Anotace: pro meho kamose aby se uz netrapil
Prchejte,lidé,před tím požárem,
před ohněm lásky,než vás k smrti raní,
jak se vás dotkne,už vás nezachrání
nic,síla,rozum ani jiná zem.
Prchejte,lidé,já jsem svědectvím,
co umí její krutý šíp a ruka
je Něžná i proradná
Krutá i bezradná
Plamen i červánek
Ďabel i beránek
Pohleďte na mne,jaká to jsou muka
Prchněte honem,než ji spatřite,
vždyť já též myslel,že jí odolám,
a vidíte,už zase plápolám...
Komentáře (1)
Komentujících (1)