Chlad lásky
Anotace: ani nevím jak bych to uvedl..
Krok za krokem, na vlastní kůži
hledáš rozkvetlou trnitou růži.
Láska ti šeptá každičký večer.
Dej nebo ber.Proč bys tu brečel.
Ráno se probouzíš,vychází z noci.
Chytit ji,udržet,není v tvé moci.
Bylo to opravdu nebo jen klam.
Ladné to pohyby tolika dam.
Přichází večer,noc a chvíle snění
možná že už dnes se cosi změní.
Ve svitu měsíce zeptá se němá tvář,
nad ránem zůstane ale jen chladná zář.
Komentáře (1)
Komentujících (1)