Anotace: k tomuto titulku není, co dodat.. teda aspoň podle mne... Ale doufám, že se v té básni ten dotyčný nepozná, a když jo, tak tě miluju!!!
nepřihlášený...martin
Heleď ty debile, každej má právo napsat co cítí a jestli máš problém, tak mi napiš a můžeme to vyřídit..
A teď k tvému dílu.. Určitě to neni co psal ten krypl.. Myslím, že taková zkušenost je na místě, ale je hloupé od toho chtít víc, pokud se to neujme v obou, tak nemůžeš žádat víc... Pokud ti on něco sliboval, je to parchant.
Ta báseň nebo to tvý psaní, má něco v sobě, určitě je dobrý a hlavně se zdá být i tak cítěný.. Vypisuj svý pocity dál, je dobré koncentrování myšlenek.. Zatim ahoj
15.09.2006 17:25:00 | Gabriel17
mno pravda že je to dost divoké a rytmus nesedí ale bude líp:))jsi ještě mladá, všechno přijde časem
22.07.2006 15:22:00 | Jats
hm jasne, tady se nekdo radsi ani neprihlasi, ze?? ale me tim neurazis a ani to kvuli tobe nesmazu.. Chtela bych videt tvoje basnicky!!!! ...
13.07.2006 18:22:00 | dolfik131313