Kytky z lásky

Kytky z lásky

Anotace: ...........................

Kytky z lásky

Kytky z lásky pro Tebe
-nemyslím jen na sebe.

Červená růže pro štěstí,
myslím na naše manželství.

Lilie bílá, krásná, čistá
jako svatba když se chystá.

A už kytku pro lásku,
myslím jenom na sázku.

Sázka lásky nemá cenu
- je to život bez provázku.

Provázky jsou důležité
-snad se na ně někdo chytne.

My jsme se už chytili
a ani jsme to nechtěli.

Když se Tě zeptám:,,Na co myslíš",
odpovíš jen:,,Láska-je to láska" – bez sázky.
Autor Ivulinka, 08.07.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Jindy bch dala míň, ale na Tvůj věk je to dobré. Jen tak dál

25.07.2006 18:20:00 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel