Srdcetlení
Nechce se zhojiti bezedná rána,
já propadl v mučivé srdcetlení,
po bezesné noci každého rána,
toužívám po rouchu zapomnění.
Schoulit se do něho a ztratit vědomí,
necítit na sobě hodovat supy,
ty které nestíhá nejmenší svědomí,
právem je pomlátit v masové kupy.
Komentáře (0)