Lásko
Lásko, píšu na zrcadlo
rtěnku už mám opsanou
prosim, vrať se ke mně
nenech mě tu samotnou
Lásko, píšu na Tvé dveře
křídou tajně schovanou
potřebuji Tvoji něhu
čekám dole za branou
Lásko, píšu na Tvé rety
miluji Tě strašně moc
dej mi ruku a pak spolu
projdem branou v temnou noc
Komentáře (2)
Komentujících (2)