Proklínám
Anotace: Láska pomáhá, ale i ničí
Proklínám
Proklínám dne, kdy jsem Tě poznal,
ještě více těch chvil, kdy sám po světě slepě bloumal.
Proklínám chvíle, které jsem s Tebou strávil,
kéž bych se Tě navždy zbavil.
Proklínám vzpomínky , co mi po Tobě zbyly,
následně si v hlavě ryly.
Proklínám Tvou přítomnost,
jenž uvrhla mě v temnou bezmocnost.
Komentáře (1)
Komentujících (1)