z básničky lze vyčíst, že toho klučinu miluješ nade všechno, i já takovou lásku poznala a chtěla jsem mu všechno odpustit, ale narazíš, je mi líto, že to musím psát, ale odpustíš-li udělá to zas.
11.07.2006 12:25:00 | Nikollillinkaa
katko, ted to budeš mít určitě těžší...
mnoho lidí určitě zaujalo tvé předchozí dílo.. a právě proto ted vyniknou ta slabší..
jako je (alespon pro mne) toto...
10.07.2006 12:40:00 | Zamilovaná do nezamilované doby