Anotace: Přícházíš a mizíš zas, neohřeješ si ruce, paty a já se po tisící ptám, proč zrovna já a proč zrovna Ty?
Já si myslím, že bez snů by ten život byl mnohem chudší, co nemám, prožívám v představách, a tak si svůj život obohacuju …
15.07.2006 08:13:00 | janewe
Dlouho jsem tu nebyl, ale myslím že umíš výrazně lepší... Teď mi to připadá až děcky jednoduché.. ale zase to má Plíhalův nádech veršů.. tak Ti nevím.. :-)
10.07.2006 21:36:00 | Buližník