Anotace: ........
Ty právě dál musíš, vždycky to jde, ač někdy s těžšíma nohama a srdcem!!!
24.07.2006 21:03:00 | grázlík
jj moc pěkný.... jako ostatne vzdy..;)
"pokazdy kdyz spadnu musim vstat a jit protoze jen kvuli sobe chci zit..." takle to ber;)
17.07.2006 21:00:00 | Redingar
Vztah není závislost, ale oboustranná harmonie - pokud jeden vypadne, je tu ještě milióny dalších ...co s partnerkou nebo partnerem, kteří po první prohře padají na prdel...:))
16.07.2006 13:44:00 | Pablitofracek