Vášeň
Všechno se ti v těle vaří,až máš pocit
,že tě smaží.Touha tvá tě pomalu svléká,
horký pot ti po těle stéká.
Když tě vedle sebe mám,svět okolo nevnímám.
Všechno se hned se mnou točí a jako zázrakem
mi mizí z očí.Jenom ty v nich zůstáváš a mým
polibkům se oddáváš.
Komentáře (0)