Zeď
Anotace: Náhlé zatmění mysli
Jen stará zeď, na ní zmačkaný plakát,
Očima šelmy svět vidí zeleně,
V dlaň tiskne kytaru když začlo se smrákat,
Stejně tak já tisknu své dlaně ke stěně.
Krokem mílovým
Stíhám jeho stín,
Bas vpíjí do srdce,
Jenž tluče divoce.
Pod klenbou dávné brány
Šelma si líže rány,
Já pláču pro ztrátu
Starýho plakátu.
Komentáře (0)