Myslím
Sedím večer doma hraju na harmoniku ,
Myslím ale ne na Lucku ani na Veroniku .
Myslím na Tebe na tvá ústa ,
Myslím na to jak noc bez tebe je pustá.
Mé čisté svědomí se nemá proč kalit ,
Srdce se musí láskou schladit, když začíná pálit.
Těším se až se naše srdce zase příště sejdou,
Ví že bez sebe se už neobejdou .
Jsou pro sebe jak o pro člověka kyslík,
Víš,že na tebe pořád musím myslit .
Myslím na to jaká bude naše budoucnost ,
Nechci o tebe přijít pro nějakou hloupost.
Miluju TĚ moc buď si jistá ,
Jsi pro mě jako pro žíznivého voda čistá...
Komentáře (0)