Anotace: Pohádka o Cypriánovi a bezhlavém prapradědečkovi je snad tím proč to bylo napsáno
:o)
Až teď jsem jí objevila!!
Úlek, pusa dokořán...
tolik příjemna a mila!!
(a ještě k tomu Cyprián... :o))
Nepotřebuju projít dveřmi,
vždyť já je radši otvírám
a na stůl vedle jedu medu
pro kolemjdoucí prostírám... :o)
Ano, miluju staré hrady,
vždyť lidem mnohé vypráví...
a zprostředkují z jiných časů
pohádková nám setkání...
Teď díky bych ti poslat chtěla
za tuhle krásnou básničku...
dovol, bych v dlaň ti položila
z byliní čerstvou voničku...
(či jedovatě políbila?
Máš-li odvahu, človíčku...)
12.07.2006 09:04:00 | Cecilka