Když nestačí slova
Anotace: .......no nic moc
Pro to,co chci ti říct,
mnohdy nestačí jen slova.
"Miluji tě stále víc"
,toužím slyšet znova.
Chci mít tě ve svém náručí,
mazlit se a líbat.
A celé dny a noci,
se na tebe dívat.
Komentáře (1)
Komentujících (1)